مقاله بررسي مراحل مختلف فنولوژي در بين ارقام و گونه هاي کلزا در شرايط اقليمي مشهد در word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسي مراحل مختلف فنولوژي در بين ارقام و گونه هاي کلزا در شرايط اقليمي مشهد در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي مراحل مختلف فنولوژي در بين ارقام و گونه هاي کلزا در شرايط اقليمي مشهد در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
تعداد صفحات:13
چکیده:
به منظور بررسی مراحل مختلف فنولوژی وروند تغییرات آن دربین 13رقم بهاره کلزا ازمایشی درمزرعه تحقیقاتی ایستگاه تحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی طرق مشهددرسال زراعی 1385-86ودرقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با4تکرار به اجرا درامد نتایج نشان داد که زمان تاسبزشدن برای ارقام گونه B.junceaزودتر ازدوگونه دیگرحادث شد رقم زرفام و گلدراش دیرتر ازسایرین وارد مرحله زایشی شدند که دلیل این موضوع به واسطه هعدم تامین واحدهای سرمایی کافی برای این دورقم باتیپ رشدبهاره ـ پایزه دررژم کشت بهاره بود دربین ارقام ازلحاظ عملکرد نهایی تفاوت معنی داری وجود داشت طول دوره گلدهی و متوسط دوره پرشدن دانه با عملکرد نهایی رابطه مستقیم داشت به گونه ای که هایولا 330با1475کیلوگرم درهکتار BP18با1277کیلوگرم درهکتار وهایولا 401با1274 کیلوگرم درهکتار به واسطه زیاد بودن دوره گلدهی و پرشدن دانه نسبت به سایرین عملکرد بالاتری را نشان دادند دراین ازمایش ظهور مراحل نمودرگونه شلغم روغنی زیادتر ازکلزای معمولی بدست آ»د
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید